At The Beardie-Inn
leven met en voor bearded collies At the Beardie-Inn

impressie bearded collies at the Beardie-Inn 1991-2014

homepagina At the Beardie-inn  naar over ons naar onze bearded collies naar onze konijntjes naar onze katten ATBI naar nieuwtjes ATBI  naar onze contactpagina

naar ons Red Tomcat Weasley


onze red Tomcat Weasley

weasley's groeicurve
speeltjes maken
opvoeding
verzorging
tips
Deze links zijn nog in de maak


Welkom!

Dit is de pagina van Red Tomcat Weasley At the Beardie-Inn


Als er weer vooruitzichten zijn op betere tijden , dan valt je oog op een kleine rood-witte kater, uit een nestje met 3 brusjes, de moeder een calico dame en de vader een onbekende (buur) kater.

Ons klein rood duiveltje is geboren in Asten op 10 mei 2021.


Hij was net 7 weken toen hij mee ging naar zijn nieuwe thuis. erg jong nog, maar zijn "fokker" wilde alle kittens tegelijk laten vertrekken.
Met 640 gram woog hij bij aankomst bijna 250 gram minder dan Willow toen ze kwam maar met 8,5 weken oud zat meneer al op 930 gram gewicht.
Na de leer van de vorige keer, eerst Beardies en Willow begroet, daarna de kleine man veilig in een op hoogte zijnde bench gezet, waar hij na even miauwen moe ging slapen.

De socialisatie ging meteen van start. Hij was al bekend met een hond bij de fokker thuis dus een blaf deerde hem niet. Onze Willow wilde echter en van het vrouwtje en van die kleine man niks weten. ze gromde, blies en krauwde en weigerde twee dagen te eten.
Maar de nieuwsgierigheid overwon en zo werd er elke dag een beetje meer toenadering gezocht en inmiddels zijn die twee dikke mik.

Onder toeziend oog van de "nannies"Nienke en/of Suzy wordt er gespeeld en gelummeld, geravot en gerust.


Wat betreft zijn opvoeding hebben we al ontdekt dat Willow hem een groot deel onder haar hoede neemt. En dat onze Suzy nog weet wat ze bij Willow niet mocht en wat wel en deze training al keurig volgt zonder dat we haar iets hoeven zeggen. Weasley is echter wel een snelle leerling en ook nu en dan een echte waaghals dus is begeleiding door de baasjes natuurlijk ook vereist. Uiteraard is onze kleine man inmiddels ook gechipt en heeft hij zijn eerste check-up en inentingen gehad bij onze dierenarts.


Dus jullie gaan zeker ook nog meer lezen en zien op onze website van deze rood-witte kater, genaamd Weasley

naar begin pagina

www.at-thebeardie-inn.nl

latest update; aug 2021

website, webdesign, inhoud, foto's en logo's zijn auteursrechtelijk beschermd: © At-thebeardie-inn-E. van Mulken-Keur