Leven met en voor Bearded Collies

nieuws

ringmedewerker bij clubmatch
(met map in hand)

aan het klussen

U bent beland op de pagina van Elizabeth

Elizabeth van Mulken- Keur werd in 1968 in de grootste binnenscheepvaarthaven van Limburg, Maasbracht,
geboren tijdens een spekgladde decembernacht en ze groeide daar ook op. Ze ging naar de MAVO en HAVO en volgde een secretaresse-opleiding.
In 1991 kwam ze in de gemeente Sittard-Geleen wonen. Elizabeth is getrouwd met Roy van Mulken en ze zijn de ouders van twee inmiddels volwassen kinderen. Ook is ze al sinds 1991 een echte Beardie mum. Haar Bearded Collies zijn haar passie. Ook heeft ze een aantal konijntjes en 2 katten.

En door haar liefde voor honden kwam daar sinds begin 2006 een hoop Kynologische kennis bij. Zo is ze Vakbekwaam Houder Dieren hond en kat, en Kynologisch Instructeur ( RvB erkend diploma). Ruim 11 jaar lang heeft ze, als gastouder, met veel liefde, als hobby, Bearded collies van anderen in huis opgevangen als hun baasje afwezig was. Het trainen en verzorgen van haar dierenbende is ( en blijft) dus haar pakkie-an.

Elizabeth van Mulken- Keur is gediplomeerd Professional Organizer (NBPO erkend) en Budgetcoach. Ook schrijft ze gedichten, columns en is ze bezig met het schrijven van een boek.
gedicht wals van EvMK

Ze houdt van stijldansen met manlief, linedance en zingen (sopraan).
Thuis doet ze haar best de vaak creatieve schema's van haar vierkoppig gezin in goede banen te leiden. Duurzaamheid, milieu, Consuminderen en Re-Use staan daarbij hoog op haar lijstje.
EvMK en Willow bij pc
Anno 2005 zette Elizabeth voor het eerst deze website in slechts wat html op, met tips van Seniorenweb. Anno 2022 werd het tijd zich te gaan verdiepen in css en responsive webschrijven en is deze website up to date brengen en houden een van haar activiteiten.
Maar tussendoor vind ze ook nog de tijd om te handwerken en haken.

Zoals ze zelf zegt; Balans is Alles
haar Balans is Alles.NL logo


Christmas Songs concert
in Zuijderland ziekenhuis 2019

alpaca's helpen scheren

speld 25 jaar lid NBCC, in 2022 al 31jr
2016; 25 jarig jubileum
lidmaatschap NBCC

2022; Gemeenschapshuis 't Törpshoes,
trots, de naam die ik instuurde won.


Kynologisch CV Elizabeth van Mulken- Keur ; alle gevolgde cursussen, lezingen, symposia en opleidingen op kynologische gebied.

haar Balans is Alles.NL logo
https://www.balansisalles.nl
Over Organizing, Schrijven en Coachen


Elizabeth's (cre)a(c)tieve activiteiten

verder naar Roy van Mulken   Marie-Jeanne   Sverre   over ons   familiestamboom

naar begin pagina